Simona Fartek

Sem svetovalka za celostno podobo

Ali svetovalka za izgradnjo osebnega stila, z veliko strasti do mode in lepega. Ali pa le Simona, z neizmernim občutkom za detajle, estetiko, in človeka, ki vam pomaga odkriti in vzdrževati svoj edinstveni osebni slog oblačenja. Slog, ki se sklada z vašimi vrednotami, osebnostjo in življenjskim stilom.

Modne trende spremljam že od otroštva

Odkar pomnim, me navdušuje vse, kar je lepo, estetsko in barvito. Že kot majhna deklica sem rada spremljala modo in modne trende, se navduševala nad fotografijami oblačil v katalogih in izložbah ter zavzeto, z neizmerno količino domišljije in preciznosti, krojila ter šivala majcene oblekice za moje punčke. Kasneje tudi zase in za prijateljice.

 

S svojim prvim zasluženim denarjem, pri 15 letih, sem si kupila obleko in čevlje. To je bil prelomni trenutek, ko sem v sebi zaznala, da me v odnosu do mode in oblačil žene iskrena strast, ki v življenju ne bo popustila.

 

S prijateljicami in znankami sem od mladih let hodila po trgovinah in z veseljem brskala po njihovih omarah, kombinirala oblačila, dopolnjevala garderobo in gradila svoj in njihov stil oblačenja. »Moje prve stranke« so me tako že od začetka spodbujale, da svoj talent in nasvete ponudim tudi drugim in mi svetovale, naj se z osebnim modnim svetovanjem in s pomočjo pri nakupovanju oblačil začnem tudi resneje ukvarjati.

 

Seme ideje o tem, kaj bi rada delala, je bilo zasajeno.

Želja po ustanovitvi lastnega podjetja za modno svetovanje me je spremljala vseskozi mojo karierno in življenjsko pot. Po končani gimnaziji sem se odločila za študij na Pedagoški fakulteti in zadnjih 13 let posvetila poučevanju v šoli, a notranjega glasu, strasti in želje po delu z ljudmi na področju svetovanja, izgradnje osebnega stila in celostne podobe pa nisem mogla utišati.

 

Seme je navsezadnje vzklilo.

 

Tu sem, na poti izzivov življenja in ustvarjanja nove poslovne poti, kjer bom z vami (naročniki) delila svoja znanja in strast do vsega estetskega, lepega, lepih oblačil in predvsem dobrega počutja v njih. Trdno verjamem, da ima vsak posameznik svoj slog, samo najti ga mora, oblikovati in negovati.

 

Pri tem vam lahko pomagam.Pokličite me. Z mano je užitek sodelovati.

Kaj lahko storim za vas

Sem ljubiteljica lepega.

Sem zaprisežena »estetkoljubka«, ki z vami gradi užitek v vaši zunanji podobi.
Od drugih me loči desetletje ukvarjanja s kombinacijami, barvami in oblačili, preizkušenimi v lastni praksi.
Razmišljam celostno: za vsako podano rešitev me zanima, kako bo dvignila kakovost, raven vašega izgleda ter počutja.
Ustvarjam razloge, zakaj bi izgledali boljše, se počutili bolje in bili boljši.
Ustvarjam kombinacije, ki jih boste vi s ponosom nosili, ki vam jih bodo drugi upravičeno zavidali.

Pokličite me

Kaj pomeni za vas nakup moje storitve?.

Večje zadovoljstvo. Večjo samozavest. Boljše odnose. Več zaupanja. Večjo produktivnost. Več ugleda. Več časa.

Oglejte si moje reference.