Osvežitev garderobe

Pregled omare

Skupaj preglejmo, prečistimo in osvežimo vašo garderobo.

Pregled omare je temeljna storitev, ki traja štiri ure, in med katero skupaj z vami pregledam vaša oblačila, vam svetujem o tem, kako dobro organizirati garderobno omaro, sestavim nove kombinacije oblačil, ki jih v omari že imate (in katerih morda sploh še niste), pripravim seznam kosov, ki jih lahko dokupite, in bodo vašo garderobo poživili.

V tem času z vami delim tudi svoje skrivnosti, nasvete in trike, kako brez večjega razmišljanja in truda osvežite svoj izgled. Vaša omara bo na novo zaživela, prav tako pa tudi vi. V novih, prerojenih kombinacijah se boste počutili samozavestno in zadovoljno, pri tem pa poskrbim za to, da vam je v vsakem »look«-u ali videzu tudi udobno.

Osebna preobrazba

Stajling svetovanje

Pri stilskem svetovanju vrednost našega sodelovanja resnično pride do izraza. Stilskega svetovanja se lotevam celostno in poskrbim, da so oblačila, ki jih nosite, ustrezna tudi vaši osebnosti. Pomagam vam oblikovati vašo celovito podobo, ki bo skladna z vašim življenjskim slogom, dejavnostmi, naravnimi danostmi, osebnostjo in vrednotami.
Svetujem vam, kakšne barve in modeli oblačil vam pristajajo ter vas seznanim s splošnimi smernicami urejenosti, bontonom oblačenja in trenutnimi modnimi smernicami. S pomočjo ustreznih modelov oblačil, krojev, barv in tekstur lahko poudarimo vaše naravne danosti in prednosti vaše postave, obenem pa skrijemo pomanjkljivosti.

Ko želiš izstopati

Kombiniranje oblačil in izgled za posebne priložnosti

Saj poznate ta občutek, ko imate na koledarju zapisano »posebna priložnost«. Joj, kaj naj oblečem, pa je vaš krik ob zavedanju, da se datum dogodka bliža.

Naj bo to poroka, birma, nastop, razgovor za službo, v vsakem primeru se za priložnost želite (in je tudi vljudno) lepo obleči, dobro izgledati in narediti dober vtis. Medtem ko si razbijate glavo s tem, katera kombinacija bi bila za to ali drugo priložnost najprimernejša, bi ta čas lahko namenili prijetnejšim stvarem.
Izbiro zato prepustite meni!

Profesionalen izgled

Kultura oblačenja v podjetjih

Storitev poslovnega oblačenja ponujam tako posameznikom kot tudi podjetjem.

Verjetno veste, da je prvi stik s človekom vizualen in je prvi vtis trajen. V poslovnem okolju je tako še bolj pomembno, da je vtis, ki ga kot zaposlena oseba (ali podjetje) pustite na sogovorniku, brezhiben. Možnost novih poslovnih partnerstev, naročnikov ali pa vtis na prvem razgovoru za službo so ključnega pomena za uspešno poslovanje in delovanje.

Ker veliko informacij o človeku dobimo še preden spregovori, je izredno pomembno vedeti, kakšen vtis naredijo na primer vaši zaposleni na poslovne partnerje in kupce. Pri tem vam lahko svetujem, in sicer tako pri razvoju kulture kot tudi pri bontonu oblačenja v vaši organizaciji. Tako bodo vaši zaposleni naredili odličen vtis na okolico pa tudi sami se bodo počutili dobro in bolj samozavestno.

Hitrejši nakup

Spremljanje pri nakupovanju

Vas veliki trgovski centri z neomejeno izbiro oblačil zmedejo in pogosto domov odidete praznih rok? Počutite se obupano, obenem pa ste zapravili še čas, ki bi ga lahko namenili nečemu, kar vas bolj veseli.

Z vami se odpravim po nakupih, lahko tudi v tujino. Že predhodno se pogovorimo, kaj potrebujete ali nameravamo kupiti ter kje bi želeli nakupovati. Pomagam vam pri izbiri, iskanju številk, kombinacijah in presoji, ali je oblačilo pravo za vas. Tako se stresno nakupovanje prelevi v družabni dogodek, obenem pa ste lahko prepričani, da vam bom iskreno povedala, kaj vam pristaja in kaj ne (prijateljica vam morda ne bi!). Oblačila tako skupaj skrbno izberemo in poskrbimo, da kupujemo le tista, ki jih boste tudi z veseljem nosili in tudi kombinirali na obstoječe kose.